ÜCRETSİZ KARGO

150 TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo

İADE & DEĞİŞİM

30 gün iade ve değişim garantisi ile sorunsuz alışveriş

%100 MEMNUNİYET

Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız

GÜVENLİ ÖDEME

Güvenlik sertifakalarımız ile güvenli bir alışveriş deneyimi

ÜCRETSİZ KARGO

İADE VE DEĞİŞİM

%100 MEMNUNİYET

GÜVENLİ ÖDEME

İçgiyimist : Online İç Giyim, Ev Giyim ve Fantezi Giyim Mağazanız

Her türlü ihtiyaca, arayışa ve zevke hitap eden şık iç giyim parçalarının adresi olarak; aradığınız ister günlük ihtiyacınıza cevap verecek bir sütyen, ister gözalıcı bir gecelik takımı olsun, sınırsız sayıdaki çeşitlerimiz arasında aradığınızı bulacağınıza kesinlikle eminiz.

Sunduğumuz ürün çeşitliliği sayesinde binlerce parçaya, internet sitemiz üzerinden ulaşarak ilgilendiğiniz ürünü, bedeninize ve renk tercihinize göre özelleştirerek satın alabilirsiniz.

İstek ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen İçgiyimist, çeşitli ürün kategorileri ve seçenekleri ile siz değerleri müşterilerimizin iç giyim üzerine aradığınız yanıtları bulabilmenize imkân sunar. Güzelliğinizin ve tarzınızın bir parçası olarak hayatınıza katacağınız kaliteli ürünlerimiz ile günleriniz rahat ve özgüven dolu geçerken, aynı zamanda zevklerinize göre seçtiğiniz ürün özellikleri ile de ifade özgürlüğü elde edebilirsiniz.

Rahatlığın yanında zarafet ve şıklık arayanların adresi olan İçgiyimist, sütyen, külot, gecelik, pijama takımı ve daha birçok ürünü renk ve model çeşitliliği ile hizmetinize sunuyor. Kategorilere ayırdığımız ürünlerimiz arasında kendinize en uygun beden, model, desen ve renk seçimi yaparak hızlı ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.
Üstelik sütyen takımı veya gecelik takımı olarak bir arada bulabileceğiniz ürünlerimize uygun fiyatlar dâhilinde sahip olabilirsiniz.

İster sırt ya da göğüs dekoltesine sahip elbiselerinizde, isterseniz sade bir tişört ile birlikte tercih edin, her şekilde vücudunuzu sararak size gün boyu konforlu bir kullanım sağlayacak olan ürünlerimiz ile güzelliğinize eşlik ediyoruz. Klasik, spor ya da şık seçenekler için birçok alternatif model ve özellikte, online mağazamızda bulabileceğiniz iç giyim ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunarak dikkat çekici ve kusursuz bir görünüm yakalayabilmeniz için özenle çalışıyoruz.

İçgiyimist olarak her türlü iç giyim ihtiyacınıza yanıt vererek, hayatınızı renklendirmek ve özel günlerinizde ön plana çıkmanıza yardımcı olmak amacıyla yanınızdayız. Hizmet kalitesine gösterdiğimiz önemin yanında güven odaklı benimsediğimiz politikamız ile sizi önemsiyoruz.

İç Giyim

Çeşitli iç giyim kategorileri ile ön plana çıkan online mağazamız İçgiyimist, kendini mutlu etmek isteyen kadın ve erkek müşterilerimizin arayışlarına son veriyor. Tarzınıza ve zevkinize uygun olarak tercih edebileceğiniz ürün çeşitliliğimiz ile hem yüzünüzü hem de cebinizi gülümsetiyoruz.

İç giyim üzerine aradığınız her şeyi hizmetinize sunuyoruz. İstek ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek en rahat ve kullanışlı ürünleri bulabileceğiniz, aynı zamanda en hesaplı ve güvenli alışverişin farkına varabileceğiniz bir platform olarak size, sizin kadar değer verdiğimizi bilmenizi isteriz.

İç giyim kategorisinde başlıca; sütyenler, sütyen takımları, külotlar ve atletler ile hem kadın müşterilerimize hem de erkek müşterilerimize hitap ediyoruz.

Stiliniz ile göz kamaştırabilmenizi sağlamak bralet sütyen modellerimiz ile imkânlarımız dâhilinde olup, dikkat çekici ve özgüven dolu bir gün geçirmeniz ise toparlayıcı ve dantelli sütyen modellerimiz ile mümkün hale geliyor.

Rahat kullanımının yanında sağlığınıza önem veren kaliteli mikrofiber, elastan, polyamit ve likralı kumaş yapısı ile sizi sıkmayacak ve terletmeyecek olan iç giyim ürünlerimiz sayesinde gününüzün her anında gülümsemeleriniz yüzünüzden eksik olmasın.

Gündelik kullanımınızdan ya da iş hayatınızdan, özel davet gecelerinize ve hatta özel yaşamınızdaki fantezi serüvenlerinize kadar uzanan geniş bir yelpazede kategoriler halinde sizlere sunduğumuz iç giyim ürünlerimiz ile online iç giyim mağazamız İçgiyimist; model ve renk seçenekleri ile kendinize uygun olarak fonksiyonel alternatifler dâhilinde özelleştirebileceğiniz bir platform olarak karşınıza çıkıyor.

Fantezi İç Giyim

Sınırları zorlamak, içinizdeki canlı, renkli ve özgür ruhu dışarı çıkarmanıza fırsat sunmak için fantezi iç giyim ürünleriyle online iç giyim mağazanız İçgiyimist hizmetinizde.

Aklınıza gelebilecek her türlü fantezi iç giyim ürününü bulabileceğiniz sitemizde, erkek ve kadın olarak kategorilere ayırdığımız ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. Fantezi iç giyim ürünlerine dair birçok farklı çeşit ve bedende ürünlerimiz mevcut olmakla beraber sınırsız seçenek arasından aradığınızı bulamamanız imkansızdır. Aynı zamanda zevklerinize göre özelleştirebileceğiniz renk ve modelde de oldukça fazla tercih imkânı sunmaktayız.

Kışkırtıcı tasarımlar ile kendinizi şımartın… Vücut çorapları, jartiyer takımları ve hayal dünyanızı yansıtacak fantezi kostümleri gibi daha birçok ürünü, kaliteli kumaş yapıları ile beğeninize sunuyoruz.

Özel yaşamınızdaki heyecanı bir üst seviyeye çıkarmak sizin elinizde. Fantezi dünyanızı ürünlerimiz ile renklendirebilir, yeni ve heyecan dolu anılar biriktirebilirsiniz. Transparan, saf deri ya da suni deriden yapılmış birçok fantezi elbise, fantezi külot, vücudu tamamen saran vücut çorapları, jartiyer ve çiftlere özel fantezi setleri bulunmaktadır. Çekiciliğinizi daha da ön plana çıkarmanızı sağlayacak fantezi iç giyim parçaları ile ilgi odağı olacaksınız.

Ufak detaylar ile süslenen kostümler ve elbiseler arasında siyah ve kırmızı renkleri en fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Küçük ponponların, metal zincirlerin ve mini eteklerin fantezi iç giyim ürünlerini daha ilgi çekici ve etkileyici yaptığı da su götürmez bir gerçektir.

Ev Giyim

Sütyen, külot ve atlet gibi iç giyim ürünlerimizin yanında pijama takımları, sabahlık ve gecelik gibi ev giyim ürünlerimizi de online mağazamız İçgiyimist ile sizlerle buluşturuyoruz. Rahat ve sıcak tutan bir pijama takımı, vücudunuzu sarıp sarmalayacak rengârenk sabahlıklar ve göz kamaştırıcı özellikleriyle dikkat çekici geceliklerimiz ile iç giyiminizi tamamlayıcı ürünlerimizi tercih ve isteklerinize sunuyoruz.

İç giyim ürünlerimizde kullanılan mikrofiber, elastan, polyamit ve likra gibi kumaş özelikleri; ev giyim ürünlerimizden pijamalarda pamuklu, sabahlık ve gecelik modellerinde ise saten ve ipek olmak üzere karşınıza çıkıyor.

Rahat bir kullanımın yanı sıra şık ve zarif bir görünüm elde etmek isteyen siz değerli müşterilerimize bunu sağlamak amacıyla beğenilerinize sınırsız seçenek sunuyoruz. İsteklerinize hitaben aklınızdaki o özel parçanın, aradığınız en hoş hediyenin yanıtını bulabileceğiniz sitemizde, mutlu bir online alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Zevkinize göre özelleştirip filtreleyebileceğiniz ürünlerimiz ve kullanışlı bir yapıya sahip platformumuz ile kategoriler arasında geçiş yapmak ve size en uygun parçanın seçimini yapabilmeniz çok kolay. Güvenli bir alışveriş ile kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmenin adresi İçgiyimist, kaliteli ev giyim markaları ile pijamalarınız ve gecelikleriniz içerisinde size huzurlu bir uykunun kapılarını açıyor.

Takım halinde kombin yapılarak sunulan gecelik ve sabahlıklar dışında tek alt ya da tek üst olarak da tercih edebileceğiniz pijamalarımız ile sabah ve akşam rahatlığınızın yanında aynı zamanda size şık bir görünüm vaat ediyoruz.

Aniden, hiç beklemediğiniz bir zamanda ya da yeni uyandığınızda kapınızın çalması ile gidip kapıyı açmak ve üzerinize şık bir kıyafet giymek arasında kalıp zaman kaybı yaşamanıza engel olacak şık ve zarif görünümleri ile ev giyim ürünlerimiz, size hayatınızın her alanında eşlik ediyor.

Büyük Beden İç Giyim

İçgiyimist olarak her türlü istek ve ihtiyaçlarınızı yanıtlarken büyük bedene sahip olan kadın müşterilerimiz için büyük beden iç giyim kategorisini de ürünlerimiz arasına katmayı elbette ki unutmadık. Her zaman için müşteri memnuniyeti esasıyla hizmet vermeyi amaçlayan online mağazamızda standart küçük bedenlerin yanında büyük beden yapısına sahip müşterilerimiz içinde özel olarak ürün çeşitliliğine yer verdik.

Aradığınız modelde istediğiniz beden ölçülerini filtreleyerek seçim yapabilmeniz imkânlarımız dâhilindedir. Yüzlerce büyük beden iç giyim ürününe kaliteli, hesaplı, hızlı ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Aynı zamanda ev giyim ve fantezi giyim kategorilerinde de büyük beden ürün seçenekleri ile uygun bedeni seçebilirsiniz. Büyük beden gecelikler, büyük beden sabahlıklar ve büyük beden pijama takımları ile rahat ve huzurlu bir gün geçirmeniz İçgiyimist ile oldukça olasıdır.

Büyük beden fantezi iç giyim ürünlerimiz arasında, fantezi iç giyim kategorisi adı altında birçok model ve çeşitli kostüm alternatifleri bulunmaktadır. Büyük beden iç giyim ürünlerinin diğer boyutlardaki ürünlerden en temel farklarından biri de muhakkak doğru vücut ölçüleri ile birleşiminin sağlanmasıdır. Zevkinize göre özelleştirerek seçeceğiniz renk ve modeller ile en uygun bedendeki fantezi iç giyim ürünleri İçgiyimist’te.

Eskiye nazaran günümüzde artık büyük beden iç giyim ürünlerinde çok daha fazla çeşit ve modelde üretim yapılabiliyor. İlk başlarda yalnızca XXL olarak üretimi gerçekleştirilen büyük beden ürünler, talepler ve istekler doğrultusunda şekillenip günümüzde 4XL boyutuna kadar çıkarılmıştır.

Büyük göğüs yapısına sahip olan kadınlar arasında en çok tercih edilen sütyen modeli ise toparlayıcı, küçültücü veya diğer bir deyişle minimizer sütyenler olarak karşımıza çıkıyor.

Erkek İç Giyim

Erkek iç giyiminde öne çıkan boxer ve atlet modelleri İçgiyimist’te beğeninize sunuluyor. Esnek tasarımları ile rahat bir günlük kullanım imkânına sahip olabileceğiniz erkek iç giyim ürünleri ile güne 1–0 önde başlayın.

Atlet, erkek boxer ve slip modellerinde renk ve desen çeşitliliği ile nefes aldıran ve terletmeyen ürünlerimizi, yüksek hizmet kalitemiz ile sizlere sunuyoruz. Hızlı ve güvenli adresi İçgiyimist, her yaştan erkek için geniş bir yelpazeye sahip ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor.

Erkekler için iç giyim ürünlerimizin yanında aynı zamanda erkekler için pijama takımı gibi gruplarımızda bulunmaktadır. İçgiyimist de hem içinizi hem dışınızı ısıtacak yüzlerce çeşitte ki ürünü erkek iç giyim kategorisi altında bulabilirsiniz.

Erkek iç giyiminde temel olarak kullanılan atlet modelleri, sıcak havalarda oluşabilecek teri emme, soğuk havalarda ise vücudu koruma özelliğine sahip olarak tasarlanırlar. Bu sayede olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirgemiş olursunuz. Günlük olarak ihtiyaç duyulan diğer bir parça olan boxerlar ise, klasik ya da slip kesim olsun; istediğiniz modeldeki ürüne online mağazamız ile kolayca sahip olabilirsiniz. Farklı renk ve kumaş yapılarında üretilen atlet ve boxerlar ile tarzınıza ve zevkinize göre seçim yapabilme olanağını size sunuyoruz.

İhtiyaçlarınız için en iyisini hizmetinize sunan İçgiyimist’te, erkek fantezi iç giyim ürünlerini de bulabilmeniz mümkün. Özel gün ve gecelerinize heyecan ve canlılık katmanız için tercihinize göre alternatif çeşitliliği bulunan erkek fantezi iç giyim ürünleri ile içinizdeki özgür ruhu serbest bırakın. Fantastik ve akıllara kazınacak bir gece yaşamanız, erkek fantezi iç giyim ürünleri ile mümkün hale geliyor.